Rentevoet

20 jaar
4,15%
25 jaar
4,20%
30 jaar
4,35%

Onafhankelijk kredietbemiddelaar

Hypotheek.be is het online platform van Credishop NV. Credishop is een onafhankelijk kredietbemiddelaar in hypothecaire kredieten. Jij geniet dus van enkele uitzonderlijke voordelen.
 

Je profiteert van onze onafhankelijkheid

Doe je een beroep op onze adviesdiensten, dan profiteer je van onze onafhankelijkheid. Wij werken met meerdere kredietverstrekkers samen. Je krijgt dus onafhankelijke begeleiding op maat. De meeste van onze kredietpartners verplichten je niet tot het afnemen van bijkomende producten. Je bent dus zelf ook onafhankelijk en moet dus niet noodzakelijk al jouw bancaire en verzekeringsproducten wijzigen. Mooi meegenomen, niet?
 

Je hebt meer kans op de beste kredietoplossing

Hypotheek.be werkt dus samen met meerdere kredietgevers. Dit betekent dat je uit een uitgebreider productengamma kunt kiezen. Meer producten betekent meer mogelijkheden om de beste oplossing voor jouw woonlening te krijgen. Dit vind je niet terug bij een verbonden bankagent.
 

Jouw belangen staan voorop

Jij geeft ons jouw vertrouwen en stelt ons aan om te bemiddelen voor jouw hypotheek. Wij zullen er alles aan doen om jouw vertrouwen te behouden. Dit kunnen we alleen doen als we jouw belangen op de eerste plaats zetten.
En dat doen we op verschillende momenten:
- bij het zoeken naar een kredietoplossing
- bij het onderhandelen over de voorwaarden van jouw hypotheek
- bij het samenstellen van het dossier, zodat de notaris de kredietakte kan opmaken.
- na het verlijden van de kredietakte bij de notaris: we blijven je verder helpen.
 

Je kan rekenen op een goed opgeleide specialist in hypotheken

De medewerkers van Hypotheek.be zijn allemaal getraind. Elke medewerker heeft een opleiding in kredietbemiddeling gevolgd en is verplicht om zich nadien continu bij te scholen. Dit betekent dat jij profiteert van onze knowhow.
 
Onze hypotheekspecialisten volgen onder andere opleidingen die door de FSMA (= Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) zijn goedgekeurd.
 

Je vindt ons in jouw regio

Een hypotheek is soms vrij complex. Jouw situatie vraagt een grondige analyse, waar we graag tijd voor maken. Je kan bij ons dan ook terecht in één van onze 8 regionale kantoren. We zijn in heel België actief, dus ook in jouw regio.