Rentevoet

20 jaar
4,15%
25 jaar
4,20%
30 jaar
4,35%

Waarom bloggen we over hypotheeklening?

Als klant verdien je het!

Je bent op zoek naar een hypothecaire lening? Of misschien heb je al een woonkrediet lopen en wil je dat herfinancieren? Hoe dan ook is het niet eenvoudig om de juiste informatie te krijgen. Je wil een hypotheek die bij je past, maar op vragen krijg je vaak algemene en nietszeggende antwoorden … Dan kan Hypotheek.be goed van pas komen. 
 

Hypotheek.be van Credishop

Hypotheek.be bevat een schat aan informatie over hypothecaire leningen of kredieten. Hypotheek.be is een initiatief van Credishop. Credishop is een onafhankelijke kredietbemiddelaar in hypothecaire leningen. Wat betekent dit? Dat Credishop met heel wat kredietgevers samenwerkt en voor jou op zoek gaat naar de best mogelijke oplossing.
 

Wat mag je verwachten?

Hypotheek.be bezorgt je tientallen interessante artikels en nieuwtjes over woonkredieten. Je krijgt er meer uitleg over de bepaalde begrippen, kredietformules, wetgeving, praktische tips, waar gebeurde verhalen van klanten … En wil je over een bepaald onderwerp nog extra informatie? Dan kan je ons eenvoudig contacteren. Onze specialisten beantwoorden al je vragen.
 

Waarom doet Credishop dit?

Omdat we merken dat hypothecaire leningen vaak snel-snel verkocht worden, met als belangrijkste argument een goedkope rentevoet. En dat vinden we niet correct. Een hypotheeklening aangaan is een ingrijpende financiële beslissing. Je zal immers gedurende heel wat jaren elke maand opnieuw je aflossing moeten betalen. Daar mag je niet licht overgaan.
 

Je hebt recht op correcte en nuttige informatie!

Bovendien komt er bij de keuze van een hypothecair krediet heel wat meer kijken dan louter de rentevoet. Denk bijvoorbeeld aan de volgende vragen:
 
- Hoeveel kan ik lenen? 
- Ben ik verplicht om mijn brand- en schuldsaldoverzekering bij de kredietgever zelf af te sluiten? En is dat wel interessant?
- Kies ik beter voor een vaste of een variabele rentevoet? Wat houdt dit precies in?
- Welke looptijd van de lening past het best bij mijn financiële situatie?
- Hoe kan ik mijn belastingvoordeel maximaliseren?
- Moet ik mijn loon voortaan laten storten op een zichtrekening bij de kredietgever?
- …
 

Kijk eens rond op Hypotheek.be

Je vindt wellicht meteen al een antwoord op enkele van je vragen. We geven je niet alleen waardevolle info, maar ook praktische tips.
 

Afspraak maken

Wil je nog meer weten of een concrete oplossing vinden voor je kredietvraag? Dan kan je terecht bij jouw regionaal Hypotheek-kantoor. We zijn in heel België actief, zodat we je snel kunnen helpen. 
 
Maak eenvoudig een afspraak via dit formulier. Het invullen kost je maar twee minuutjes. Je kan er onmiddellijk je vraag in vermelden, zodat we je snel kunnen helpen. Je mag zeer binnenkort dan een telefoontje van ons verwachten! Zo heb je meteen de eerste stap naar de oplossing van jouw hypotheekprobleem gezet.