Rentevoet

20 jaar
4,15%
25 jaar
4,20%
30 jaar
4,35%

Hypotheek.be is een online platform waar je interessante weetjes en verschillende tips over hypothecaire kredieten terugvindt. Veel mensen denken dat een woonkrediet enkel dient om de aankoop van een woning te financieren. Of dat het belangrijkste element van een hypotheek het tarief of jaarlijks kostenpercentage (JKP) is. Niets is minder waar. Een hypotheek is zo veel meer dan dat! En dat is te weinig bekend. Daarom is Hypotheek.be een platform dat duidelijk en transparant informeert en inspireert.

Algemene en specifieke informatie

Dit platform biedt neutrale informatie rond hypotheken. De ene keer lees je algemene informatie rond woonkredieten. De andere keer nemen we je mee in de details en de geheimen van enkele toepassingen. Elk artikel is gebaseerd op de praktijk. Op echte bestaande hypotheekdossiers.

Alleen maar echte hypotheekdossiers

Je moet weten dat elk artikel teruggaat op echt gebeurde feiten of bestaande problemen. Alleen op deze manier wordt het ook voor jou duidelijk. Misschien herken je jezelf wel in een bepaald artikel. Laat het ons dan zeker weten of plaats gerust een commentaar onder het artikel.

Meer informatie bij kredietspecialist

Als je meer informatie wilt of jouw persoonlijke situatie wilt laten analyseren, dan staan onze hypotheekspecialisten bij Credishop voor je klaar. Er is altijd wel iemand in één van onze 8 regionale kantoren bij wie je terecht kan. Een consultatie is gratis en geheel vrijblijvend. Twijfel dus niet en maak zeker een afspraak.