hypotheek overbruggingskrediet soepel woning verkopen aankopen specialist
Ga je een nieuw huis kopen, maar moet je intussen ook je bestaande woning verkopen, dan heb je misschien een soepel overbruggingskrediet nodig.
 

Overbruggingskrediet nodig: dit zijn de voordelen

  • Je hoeft je bestaande huis niet snel-snel te verkopen tegen een te lage prijs. Je hebt tijd tot je overbruggingskrediet afloopt. Belangrijk is dan wel dat je een krediet afsluit voor een voldoende lange termijn (maximaal 24 maanden). Bij een bank is dit soms beperkt tot 6 maanden, wat dikwijls te kort is.
  • Een overbruggingskrediet heeft steeds een vaste rentevoet. Je kan dus niet onnodig verrast worden door een plotse stijging van de rentevoet van je krediet.
  • Raakt je huis toch sneller verkocht dan verwacht, dan betaal je het overbruggingskrediet gewoon vlugger terug. Opgelet, bij sommige banken moet je dan een wederbeleggingsvergoeding betalen, bij gespecialiseerde kredietverstrekkers niet.
 

Voorwaarden overbruggingskrediet

Bij het aangaan van een overbruggingskrediet zijn heel wat voorwaarden verbonden. Dit maakt dat het moeilijk is om een overbruggingskrediet te berekenen of te vergelijken. Best doe je daarom beroep op een specialist terzake.
 

Soepel overbruggingskrediet nodig: maak een afspraak bij een specialist

Een specialist in overbruggingskredieten zoekt het overbruggingskrediet dat perfect bij jou past. Maak vandaag nog een afspraak in één van onze regionale Hypotheek-kantoren.