Rentevoet

20 jaar
4,15%
25 jaar
4,20%
30 jaar
4,35%

Overbruggingskrediet voorwaarden: feiten

Je hebt een nieuw huis gekocht en moet het aankoopbedrag binnenkort betalen. Jammer genoeg is jouw huidige woning nog niet verkocht, en daar had je misschien wel op gerekend. Je hebt dan 2 mogelijkheden:

 

Overbruggingskrediet voorwaarden afhankelijk van analyse aanvraag

Het spreekt voor zich dat het voor jou nadelig is om je huis tegen een te lage prijs te verkopen, omdat je onder tijdsdruk staat. Met een overbruggingskrediet aan de beste voorwaarden vermijd je dat, maar niet iedereen kan een overbruggingskrediet aanvragen

De kredietverstrekker zal bij de beoordeling van jouw aanvraag rekening houden met een aantal elementen:

  • de waarde van je huidige woning
  • het openstaande bedrag van je huidige hypothecaire lening
  • de aankoopprijs van je nieuwe woning
  • de eigen middelen (het spaargeld) waarover je beschikt
  • jouw arbeidssituatie: heb je al jarenlang een stabiele job of niet?
  • Je gezinssituatie: ben je de enige kostwinner in het gezin of werken jullie met zijn tweeën?

Al deze elementen helpen de kredietverstrekker om je aanvraag te beoordelen en te bepalen of en onder welke voorwaarden jij een overbruggingskrediet krijgt.

 

Overbruggingskrediet aanvragen

Dat doet je best bij een specialist, zoals Hypotheek.be. Zij gaan voor jou op zoek naar de oplossing die het best bij jouw persoonlijke situatie past. Overbruggingskredieten vergelijken is immers best lastig. Je vindt hier een Hypotheek-kantoor in je buurt.

 

Overbruggingskrediet aan soepele voorwaarden

Als specialist in hypothecaire kredieten zal Hypotheek.be voor jou altijd het meest gepaste woonkrediet en overbruggingskrediet zoeken. Hierbij zijn tarieven slechts één element in onze zoektocht. We verkiezen ook dat jij aan de meest soepele voorwaarden kunt lenen.  Zo houd jij jouw budget onder controle en kan jij jouw huis zonder stress verkopen en al volop genieten van jouw nieuwe woning.

 

Overbruggingskredieten voorbeelden

Omdat we houden van een klare kijk op de zaak, hebben we enkel voorbeelden uitgewerkt. Bekijk hier enkele voorbeelden van overbruggingskredieten.

 

Overbruggingskrediet simulatie

Met onze berekeningstool kan je zelf de maandlast van jouw overbruggingskrediet berekenen. Vind je het toch nog wat te moeilijk, aarzel dan niet om een simulatie van jouw overbruggingskrediet aan te vragen. Als specialist in soepel overbruggingskrediet helpen we je met veel plezier verder. Neem vandaag nog contact met ons op.