Rentevoet

1/1/1
1,36%
5/5/5
1,39%
10/5/5
1,38%
15/5/5
1,48%
20 jaar
1,35%

Je bent vastbesloten om een nieuw huis te kopen. Je kijkt er dan ook naar uit om te verhuizen naar je droomwoning, maar er is één minpuntje: je huidige woning is nog niet verkocht. Je hebt dus tijdelijk extra geld nodig. Dat kan je oplossen met een overbruggingskrediet. Maar waar kan je zo’n soepel overbruggingskrediet aanvragen?

Hoe overbruggingskrediet aanvragen?

Globaal gezien kan je een overbruggingskrediet op 2 verschillende manieren aanvragen:

 

Overbruggingskrediet online aanvragen

Je overbruggingskrediet aanvragen via het internet is zeker mogelijk. Maar hou er rekening mee dat een soepel overbruggingskrediet geen eenvoudig product is. Om zeker te zijn dat je het overbruggingskrediet krijgt dat je echt nodig hebt, moet je rekening houden met heel wat vragen:

  • Hoe lang loopt het overbruggingskrediet (termijn)?
  • Kan je het overbruggingskrediet verlengen en zo ja, tegen welke voorwaarden?
  • Welk tarief voor je overbruggingskrediet krijg je?
  • Worden er bijkomende verplichtingen opgelegd? Moet je bijvoorbeeld je zichtrekening overplaatsen naar de kredietverstrekker van je overbruggingskrediet?
  • Kan je het overbruggingskrediet vervroegd terugbetalen als je huis verkocht is? Moet je in dat geval een wederbeleggingsvergoeding (3 maanden intrest) betalen of niet?

 

Al deze elementen bepalen mee de keuze voor een overbruggingskrediet bij de ene of de andere kredietverstrekker. Overbruggingskredieten vergelijken is dus erg moeilijk. Als je zelf een leek bent, ga dan naar een specialist in soepel overbruggingskrediet.

Overbruggingskredieten aanvragen via een specialist

Een makelaar in hypothecaire kredieten, zoals Credishop, biedt kredieten aan van meerdere kredietgevers. Zo ook voor overbruggingskredieten. Een gespecialiseerde kredietmakelaar vergelijkt het aanbod aan overbruggingskredieten op de markt en zoekt er het krediet uit dat het best bij jouw situatie past. Als je een soepel overbruggingskrediet wilt aanvragen, dan is een persoonlijke afspraak de meest efficiënte manier om tot een oplossing te komen.

Afspraak maken met een specialist in soepel overbruggingskrediet

Wacht niet langer en maak meteen een afspraak. Zo kan je kredietmakelaar meteen aan de slag gaan en jouw soepel overbruggingskrediet aanvragen. Jij krijgt zo voldoende tijd om je huis te verkopen tegen de prijs die jij wil. Je vindt hier een regionaal Hypotheekkantoor in je buurt.