hypotheek overbruggingskrediet wat is dat definitie soepel overbruggingskrediet specialist regionaal hypotheekkantoor

Wat is een overbruggingskrediet?

Een overbruggingskrediet is een hypothecair krediet met onroerende bestemming dat meestal door de bank of een andere kredietgever toegestaan wordt voor een beperkte duurtijd.

 

Wanneer heb je een overbruggingskrediet nodig?

Een overbruggingskrediet sluit je af als je jouw woning wilt verkopen en een nieuw huis of appartement wilt kopen. Je huidige woning zal niet verkocht zijn vooraleer je het aankoopbedrag voor je nieuwe woonst op tafel moet leggen. Een overbruggingskrediet is als het ware een tijdelijke lening om dit financieel gat te overbruggen. Eenmaal je huidige woning verkocht is, kan je het overbruggingskrediet terugbetalen. Klik hier voor een voorbeeld van een overbruggingskrediet.

 

Voorwaarden van een overbruggingskrediet

De voorwaarden van een overbruggingskrediet verschillen sterk van die van een gewoon hypothecair krediet met onroerende bestemming. De termijn is veel korter, de rentevoet van een overbruggingskrediet is meestal wat duurder … Je kijkt dus best goed uit en laat je maar beter bijstaan door een specialist in soepel overbruggingskrediet in de zoektocht naar het goedkoopste overbruggingskrediet.

 

Specialist in soepel overbruggingskrediet

Heb je nog vragen over wat een overbruggingskrediet is of heb je er een nodig? Een specialist in overbruggingskredieten, zoals Credishop, antwoord met plezier op jouw vragen en biedt je veel meer mogelijkheden op het vlak van overbruggingskredieten dan een bank. Je kan er lenen voor een langere termijn, een hoger bedrag lenen ... Maak vandaag nog een afspraak bij een regionaal Hypotheek-kantoor in je buurt