hypotheek overbruggingskrediet voorschot nodig onmogelijk bij bank daarom mogelijk specialist soepel en betaalbaar overbruggingskrediet regionaal hypotheekkantoor

Je wil een nieuw huis kopen. Je huidige woning zal op het moment van de aankoop nog niet verkocht zijn. Je hebt dus een overbruggingskrediet nodig. Maar voor de aankoop van je nieuwe huis moet je ook een voorschot betalen, en zoveel spaargeld heb je niet … Wat nu?

 

Financiering voorschot ligt bij klassieke bank moeilijk

Soms is het mogelijk om via jouw overbruggingskrediet een voorschot te krijgen voor je nieuwe woning. Dit wordt evenwel niet altijd toegestaan. Je kan hiervoor terecht bij de bank, maar de voorwaarden zijn daarbij vaak niet zo gunstig. Zo kan je een minder hoog bedrag lenen dan bij andere kredietverstrekkers, vraagt een bank een hogere eigen inbreng … En dat is natuurlijk net het probleem, want je hebt geen grote spaarpot.

 

Betaal je voorschot via een soepel en betaalbaar overbruggingskrediet

We raden je dan ook aan naar één van onze specialisten in soepel en betaalbaar overbruggingskrediet te stappen. Die luistert naar jouw verhaal en gaat vervolgens voor jou op zoek naar een oplossing voor jouw voorschot en een overbruggingskrediet dat bij je past. Hij helpt je bij het berekenen van het juiste kredietbedrag en zal een simulatie van het overbruggingskrediet maken.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Maak vandaag nog een afspraak in een regionaal Hypotheek-kantoor.