hypotheek hoeveel kan ik lenen notariskosten mee lenen huis kopen hypothecaire lening regionaal hypotheekkantoor Credishop kredietmakelaar brugge gent antwerpen hasselt brussel
Jazeker. Er bestaan vandaag oplossingen om zowel de notariskosten als de registratierechten mee te ontlenen. Belangrijk als je wilt weten hoeveel je kan lenen.
 
 

Hypothecaire lening: kosten mee ontlenen is niet evident

Naast het volledige bedrag voor de aankoop van een huis ook nog eens de notariskosten en/of de registratierechten ontlenen, is iets waar de meeste traditionele banken weigerachtig tegenover staan.
 
Bij een aantal gespecialiseerde kredietverstrekkers vind je deze oplossing wel nog. Die gespecialiseerde kredietgevers stellen zich flexibeler op tegenover klanten die op zoek zijn naar een hypotheeklening en zelf geen eigen inbreng hebben.
 

Oplossing om kosten mee te ontlenen

In de praktijk zal je twee hypothecaire leningen aangaan:
 
  • een hypothecaire lening met onroerende bestemming voor de aankoop van de woning, afgesloten op langere termijn (maximaal 25 jaar)
  • een hypothecaire lening met roerende bestemming voor de kosten (notariskosten, registratierechten …), met een looptijd van maximaal 10 jaar.
 
Om dit voor jou uit te werken, neem je best contact op met een hypotheekspecialist. Maak meteen een afspraak.
 
 

Welke andere kosten komen er nog bij

Hypothecaire lening - welke kosten zijn eraan verbonden

Simulatie van je hypothecair krediet is maatwerk

Casper chatbot