hypotheek overbruggingskrediet bij andere bank afsluiten is niet mogelijk contacteer specialisten voor soepele oplossing

Je hebt een hypothecaire lening afgesloten bij bank A, maar hebt nu een overbruggingskrediet nodig. Je kan opnieuw bij bank A gaan aankloppen, maar je hebt een aantrekkelijker voorstel gekregen van een andere kredietgever. Kan je jouw overbruggingskrediet bij die andere bank afsluiten?

 

Overbruggingskrediet bij andere bank: vaak niet mogelijk

In theorie zou je jouw overbruggingskrediet kunnen onderbrengen bij een andere bank, maar in de praktijk zal die laatste bank dit niet willen doen. Een overbruggingskrediet is immers ook een krediet waartegenover een waarborg zal staan. Als die andere bank enkel jouw overbruggingskrediet zou toestaan, dan loopt ze een te groot risico als jij jouw overbruggingskrediet niet kunt terugbetalen.

 

Laat je bijstaan door een specialist in soepel overbruggingskrediet

Een specialist in overbruggingskredieten gaat voor jou op zoek naar de best mogelijke combinatie hypothecair krediet-overbruggingskrediet. Maak vandaag nog een afspraak bij een Hypotheek-kantoor in jouw buurt.

 

Overbruggingskrediet simulatie

Onze specialisten zullen je tijdens jouw afspraak graag een overbruggingskrediet simuleren. Bereid je voor en breng volgende documenten mee:

  • identiteitskaart
  • loonfiches
  • schattingsverslag of waardebepaling van je bestaande woning
  • waarde of compromis van je nieuwe woning
  • openstaand saldo van je bestaande hypothecaire lening

Met deze documenten of elementen komen we al een heel stuk verder bij het berekenen van je overbruggingskrediet.

 

Overbruggingskrediet is maatwerk en gaat verder dan tarieven

Een overbruggingskrediet is duurder dan een gewone hypothecaire lening. Er zijn zoveel andere elementen dan het tarief van dit krediet, die je in ogenschouw moet nemen om te weten of je een goede koop gaat doen. Aarzel daarom niet vrijblijvend met ons contact op te nemen.