hypotheek overbruggingskrediet huis geraakt niet tijdig verkocht wat nu specialist regionaal hypotheekkantoor

Een overbruggingskrediet ga je nodig hebben als jouw huis niet tijdig verkocht geraakt. Het is dus een tijdelijk krediet met een beperkte duurtijd. Daarom doe je er altijd goed aan om alle voorwaarden van je overbruggingskrediet te bekijken en te zien of het betaalbaar blijft.

 

Je huis raakt niet verkocht

Je hebt je droomwoning gevonden. Je aarzelt niet en koopt het huis. Daarna maak je tijd vrij om jouw huis te verkopen, want dat geld heb je natuurlijk nodig voor de aankoop van je nieuwe woonst. 

Maar de verkoop van je huis raakt niet van de grond. Er zijn wel geïnteresseerden, maar niemand hapt definitief toe. Binnenkort moet je het aankoopbedrag voor je nieuwe woning op tafel leggen. Je hebt een lening afgesloten, maar daarbij hield je rekening met de inkomsten van de verkoop van je huis. Als je geen oplossing vindt, zal je jouw huis halsoverkop moeten verkopen tegen een lagere prijs. Dat wil je natuurlijk te allen prijze vermijden.

 

Overbruggingskrediet is de oplossing

Met een overbruggingskrediet koop je jezelf tijd. Je leent immers een belangrijk deel van de geschatte waarde van jouw huidige woning. Dat geleende bedrag kan je gebruiken om je nieuwe huis te kopen. Eenmaal je woning verkocht is, betaal je het overbruggingskrediet terug.

Als je je van in het begin laat begeleiden door een specialist kan je er nog een mooie cent aan overhouden. Hier zijn enkele voorbeelden van overbruggingskredieten.

Bovendien vermijd je door het gepersonaliseerd advies dat je jouw overbruggingskrediet moet verlengen.

 

Laat je helpen door een specialist in soepel en betaalbaar overbruggingskrediet

Een specialist in soepel en betaalbaar overbruggingskrediet  helpt je om het juiste overbruggingskrediet te vinden. Maak vandaag nog een afspraak in een regionaal Hypotheek-kantoor.