hypotheek hoeveel kan ik lenen beste looptijd simulatie hypothecaire lening regionaal hypotheekkantoor Credishop kredietmakelaar brugge gent antwerpen hasselt brussel
De beste looptijd voor je hypotheeklening is de looptijd die het best bij jou past. Dat is voor iedereen anders.
 
Een belangrijke vraag bij het aangaan van een hypotheeklening is ‘hoe lang die woonlening moet lopen’. Je kan kiezen voor een duurtijd van 10 tot 30 jaar.
 
 

Hypotheeklening: kortere of langere looptijd kiezen?

Naargelang de looptijd die je kiest, zijn de verschillen groot op het vlak van
 
  • de maandelijkse aflossing
  • de intresten die je gedurende de volledige looptijd moet betalen
  • het bedrag dat je in totaal moet aflossen
 
Hoe dan ook kies jij, en jij alleen de looptijd. Soms zullen banken je onder druk zetten om voor een kortere looptijd te kiezen. Toch moet je je hier niet teveel door laten leiden. Een kortere looptijd brengt een hogere maandlast mee. Bereken vooraf of je die maandlast gedurende de volledige duurtijd van de lening kunt blijven betalen. Twijfel je daaraan, opteer dan voor een langere looptijd. Het belangrijkste is immers dat je een woonlening afsluit die perfect aansluit bij jouw verwachtingen en mogelijkheden. Onze specialisten zullen je altijd begeleiden bij het opstellen van een gedetailleerd financieel plan en vragen waar jij je goed bij voelt.
 
 

Woonkrediet op maat

Gespecialiseerde kredietverstrekkers gaan voor jou op zoek naar een woonkrediet op maat. Jouw behoeften zijn immers niet dezelfde als die van je buurman. Dus zal ook jouw woonkrediet wat anders in elkaar zitten dan dat van je buur. En dus is de kans reëel dat de looptijd van jouw krediet niet dezelfde is. Logisch, toch? Onze specialisten weten er raad mee en berekenen hoeveel je nodig hebt. Nadien gaan ze verschillende oplossingen voor je vergelijken en bespreken ze deze met je.
 
 

Meer weten?

Wil je graag eens praten over je project en over de mogelijke kredietoplossingen? Maak dan een afspraak. Wij berekenen hoeveel je nodig hebt en kunt lenen om jouw plannen te realiseren. We maken meteen ook een simulatie voor je op. Zo weet je onmiddellijk wat er mogelijk is en kan je met kennis van zaken de juiste beslissing nemen.