hypotheek_overbruggingskrediet_gevaren_huis_niet_kunnen_kopen_soepel_krediet_oplossing_zonder_stress_kopen_vraag_vrijblijvend_gratis_offerte_regionaal_hypotheekkantoor
Je wil een nieuw huis kopen, maar je huidige woning is nog niet verkocht. Een overbruggingskrediet helpt je uit de nood. Maar met welke gevaren of risico’s moet je rekening houden?
 

Overbruggingskrediet: huis niet verkocht

Eén van de belangrijkste gevaren is dat je bestaande huis niet verkocht geraakt vóór het einde van de looptijd van je overbruggingskrediet. Er zijn dan immers maar 2 scenario’s mogelijk:
 
Banken zijn niet happig op zo’n verlenging. Staan ze het toch toe, dan koppelen ze er vaak strenge voorwaarden aan vast: een hoger tarief, opnieuw dossierkosten betalen, een hypothecaire inschrijving …
 

Vermijd gevaren bij jouw overbruggingskrediet: laat je bijstaan door een specialist

Daarom laat je je beter bijstaan door een specialist in soepel overbruggingskrediet: hij kan je helpen bij het berekenen van je krediet, maakt gratis een simulatie en zal op zoek gaan naar de beste voorwaarden en verschillende kredietoplossingen vergelijken.
 
Via onze specialist kan je een flexibel overbruggingskrediet afsluiten voor een langere termijn. Zo beschik je over voldoende tijd om je woning te verkopen. Maak vandaag nog een afspraak. Er is zeker een regionaal Hypotheek-kantoor in je buurt.