Rentevoet

20 jaar
4,15%
25 jaar
4,20%
30 jaar
4,35%

Hypotheek.be gidst je doorheen het complexe landschap van hypothecaire kredieten. Wij gaan onafhankelijk op zoek naar de beste oplossing voor jou en vergelijken alle voorwaarden voor je woonkrediet. Via Hypotheek.be weet je altijd hoeveel je kan lenen.

 

Hypothecaire kredieten zijn een erg complexe materie.

Hypothecaire kredieten zijn een erg complexe materie. Elke kredietgever voert zijn eigen strategie en houdt rekening met specifieke criteria. Er zijn veel details die een wereld van verschil kunnen maken om je dossier goedgekeurd te krijgen. Maar hoe zorg jij ervoor dat je de juiste keuze maakt?

Weinig mensen weten dat je een hypothecaire lening voor verschillende doeleinden kunt aangaan. Je kan deze doelen opsplitsen in twee grote categorieën: 

  • onroerende doeleinden: aankoop woning, verbouwing, overbruggingskrediet, ex-partner uitkopen, opbrengsteigendom kopen,...
  • roerende doeleinden: mobilhome of oldtimer kopen, achterstallige facturen betalen, notariskosten aankoop woning financieren, ...


Het komt er dan op neer dat je het juiste advies krijgt.
 

Hypotheek.be Gids in hypothecaire leningen

Zelf de commerciële strategie en de voorwaarden van alle kredietgevers met elkaar gaan vergelijken, is quasi onbegonnen werk.

Je doet daarom best een beroep op een onafhankelijk bemiddelaar in hypothecaire kredieten. Dat is een tussenpersoon die met meerdere kredietverstrekkers samenwerkt en je zo toegang biedt tot een zeer breed aanbod aan kredietoplossingen.

In tegenstelling tot traditionele banken kan een onafhankelijk bemiddelaar in hypothecaire kredieten voor jou echt het verschil maken.

Is bij kredietgever A geen oplossing mogelijk, dan checkt hij bij kredietgever B. Bij een traditionele bank is dat niet zo: daar krijg je enkel de kredietoplossingen van de bank zelf. Zijn die niet haalbaar, dan zal je bij de bank niet terecht kunnen.

Een onafhankelijk bemiddelaar, zoals Hypotheek.be, is als het ware jouw gids in hypotheekland. Maak meteen een afspraak met een specialist in jouw buurt. Consulteer de lijst van Hypotheek-kantoren.