Overbruggingskrediet: Extra geld lenen bij verkoop van uw woning

Gratis schatting van je huis bij hypothecaire lening

Je staat op het punt om een huis te kopen. Je zoekt naar de voorwaarden van de meest voordelige hypothecaire lening. Veel banken zullen bij jouw kredietdossier een schatting van je huis vragen. Waarom vragen banken dit en hoeveel bedraagt de kostprijs van zo’n schatting?

Lees meer 0

Vakantiewoning kopen: een hypotheek op latere leeftijd

Je hebt al een mooie loopbaan achter de rug en beschikt over wat financiële marge. Je overweegt dan ook de aankoop van een vakantiewoning of -appartement aan de kust of in het buitenland. Uiteraard gaat het om een aanzienlijke investering. Je hebt een hypothecaire lening nodig, want je kan of wil het volledige aankoopbedrag niet van je spaargeld betalen. Hoe pak je dit aan?

Lees meer 0

Financier je een verbouwing best via een renovatielening?

Je kan een verbouwing of renovatie op verschillende manieren financieren. Eén daarvan is de renovatielening. Wanneer kies je voor een renovatielening? En is een renovatielening wel de beste keuze? Wij vergelijken de procedure, kosten, looptijd, rentevoet, fiscaliteit en de bijkomende verplichtingen. Je krijgt de ultieme voor- en nadelen netjes op een rijtje. Zo kan je de juiste beslissing nemen.

Lees meer 0