Rentevoet

1/1/1
1,36%
5/5/5
1,39%
10/5/5
1,38%
15/5/5
1,48%
20 jaar
1,35%

Is verkoop van je huis voldoende of overbruggingskrediet nodig?

Je staat op het punt om een nieuwe woning te kopen. Maar je huidige woning is nog niet verkocht en dat geld heb je nu eenmaal nodig voor de aankoop van je nieuwe huis. Hoe zeker ben je ervan dat de verkoop van je huis voldoende zal opleveren om je nieuwe huis te kunnen aankopen? 

 

Verplicht om verkoopprijs te laten zakken?

Je hebt ongetwijfeld een bepaalde verkoopprijs voor je huis in gedachten. Heb je die zelf bepaald of heb je professionele raad gevraagd aan specialisten? Hoe dan ook, hoe langer het duurt vooraleer een huis verkocht raakt, des te moeilijker houdbaar de vraagprijs wordt.

Op een bepaald moment zal je niet anders kunnen dan de vraagprijs laten zakken. Maar dan loop je het risico dat de verkoopprijs lager ligt dan wat je voor ogen had en je daardoor niet meer voldoende geld hebt om je nieuwe woning te kopen. Geen probleem, de combinatie van een overbruggingskrediet en een hypothecair krediet lost dit voor je op.

 

Oplossing via onafhankelijke kredietmakelaar

Ga naar een onafhankelijke bemiddelaar in hypothecaire leningen. Die gaat voor jou op zoek naar het overbruggingskrediet dat het best aansluit bij jouw verwachtingen en behoeften. Je vindt hier een Hypotheek-kantoor in jouw buurt.

 

Waarom een overbruggingskrediet?

Een overbruggingskrediet bezorgt je de nodige middelen om je nieuwe huis te kopen, ook al zal de verkoop van je huidige woning minder opleveren dan je gehoopt had. Precies doordat het overbruggingskrediet je meteen van de nodige centen voorziet, kan je de tijd nemen om je huis te verkopen. Je staat niet langer onder een immense druk om snel te verkopen, wat vaak gepaard gaat met een veel lagere prijs. Bereid je daarom goed voor en lees meer over de voordelen van een simulatie van een overbruggingskrediet.

 

Wat met jouw hypotheeklening?

Had je nog een woonkrediet lopen voor je huidige woning, en moet je wat extra lenen omdat je huis voor minder verkocht zal worden dan je hoopte, dan zal jouw kredietmakelaar voor jou een oplossing zoeken voor jouw hypothecair krediet. Maak vandaag nog een afspraak met een onafhankelijke makelaar in hypothecaire kredieten.