Overbruggingskrediet: Extra geld lenen bij verkoop van uw woning

Overbruggingskrediet via de bank of een kredietmakelaar?

Als je een huis wil kopen, maar je bestaande woning nog niet verkocht is, dan heb je een overbruggingskrediet nodig. Zo kan je jouw droomhuis kopen en beschik je over voldoende tijd om je bestaande huis tegen een correcte prijs te verkopen. Een overbruggingskrediet kan je nemen bij een bank of bij een onafhankelijke kredietmakelaar. Wij zetten enkele belangrijke verschillen op een rijtje.

Lees meer 0

5 tips om je huis een meerwaarde te geven

Wil je je huis verbouwen en het zo een financiële meerwaarde geven? Lees dan zeker onze 5 tips die hun waarde al meer dan bewezen hebben. Informeer ook zeker naar de interessante voorwaarden voor een lening van jouw verbouwing.

Lees meer 0

Overbruggingskrediet: wat moet je weten?

Je huis verkopen om een ander huis te kunnen kopen? Het lijkt logisch, maar  in de praktijk lukt het niet altijd. Als je er niet in slaagt om tijdig je huis te verkopen, kan dit voor heel wat stress zorgen. En voor een financieel probleem. Een overbruggingskrediet lost dit voor je op.

Lees meer 0

Jouw woning beter verkopen dankzij kartonnen meubels

Je koopt een nieuwe woning en je wil jouw huidige woning verkopen.  Je hebt een gewoon hypothecair krediet afgesloten voor de aankoop van je nieuwe huis. Maar omdat je oude huis nog niet verkocht is, heb je ook een overbruggingskrediet genomen. Het komt er nu dus op neer om je oude woning zo snel mogelijk te verkopen. Dit kan je doen door kartonnen meubels te huren.  Raar? Nee, hoor. Kartonnen meubels zijn een nieuwe trend die ervoor zorgen dat je jouw woning beter gaat verkopen. We vertellen er je alles over.

Lees meer 0

Problemen met je hypotheek? Praat met een kredietmakelaar

Heb je financiële problemen? Heb je achterstand op jouw hypothecaire lening? Kan je jouw woonkrediet niet langer regelmatig terugbetalen? Heb je de hoop op een oplossing verloren? Wacht dan niet langer en maak meteen een afspraak met een onafhankelijk bemiddelaar in hypothecaire kredieten. Het is een cruciale stap om toch een oplossing te vinden.

Lees meer 0

Kleiner gaan wonen: krijg je nog een hypotheek op oudere leeftijd?

Een huis kopen  doe je best als je jong bent, zo luidt het cliché. Maar ook op oudere leeftijd kan het best zinvol zijn om een woonkrediet af te sluiten voor de aankoop van een nieuwe woning of appartement. Bijvoorbeeld als de kinderen het huis uit zijn en je kleiner wil gaan wonen.  En ook als je wat ouder bent, kan je nog altijd een hypotheeklening afsluiten met fiscaal voordeel!

Lees meer 0