Rentevoet

20 jaar
4,15%
25 jaar
4,20%
30 jaar
4,35%
De Belg en zijn baksteen … Eigenaar worden van een woning is nog altijd de droom van veel Belgen. Jammer genoeg hebben niet alle Belgen voldoende spaargeld of eigen middelen om zelf een deel van de aankoopprijs van de woning en de kosten te betalen. Mogen al die mensen meteen een kruis maken over hun vastgoeddromen? Neen, gelukkig niet … De specialisten van Hypotheek.be vertellen je haarfijn hoeveel je kan lenen.
 
 

Niet bij traditionele banken

Wil je een hypothecaire lening, maar kan je zelf geen eigen inbreng doen, dan zal je bij veel banken van een kale reis terugkomen. Traditionele banken staan immers nogal weigerachtig tegen een lening voor het volledige aankoopbedrag van de woning, laat staan voor een hypothecaire lening waarbij ook nog eens de kosten mee ontleend worden.
 
Interessante lectuur:
 

Wel bij gespecialiseerde kredietgevers

Maar er bestaan wel degelijk oplossingen bij gespecialiseerde kredietgevers. Hypotheek.be werkt met dergelijke kredietverstrekkers samen en kan voor jou dus een oplossing vinden. Zelfs als je, naast 100% van het aankoopbedrag van je woning, ook nog de notariskosten en/of registratierechten wil bijlenen. 
 
Niet te missen lectuur:
 

125%-lening

Leningen waarbij je meer dan 100% leent, worden in de volksmond ook wel eens 125%-leningen genoemd. Dit dateert nog uit de periode dat de registratierechten 12,5% bedroegen. 
 
 

Alles lenen + kosten: wat is de oplossing?

In de praktijk komt het erop neer dat er oplossingen zijn als je jouw (groot)ouders mee kunt betrekken in de aankoop. Onze specialisten weten hoe je dit concreet aanpakt.
 
Op die manier kan jij, zelfs zonder eigen inbreng, toch huiseigenaar worden! Alleen is dit dus door de nieuwe richtlijnen van de Nationale Bank van België minder eenvoudig geworden. Maak daarom zeker een afspraak om een gepersonaliseerde simulatie te krijgen van jouw situatie.
 
 

Alles lenen + kosten: onze specialisten in woonkrediet helpen je

Maak meteen een afspraak met onze specialisten in woonkrediet! Er is zeker een regionaal Hypotheek-kantoor in je buurt.