Overbruggingskrediet: Extra geld lenen bij verkoop van uw woning

Achterstand in betaling: waarom je hypotheeklening niet herfinancieren?

Je hebt een hypothecaire lening afgesloten, maar het is elke maand knokken om  rond te komen. De maandelijkse aflossing weegt zwaar, soms te zwaar. Bijgevolg bouw je een achterstand in betaling op. Als je zo verder doet, wordt een gedwongen verkoop van je huis onvermijdelijk. Toch is er een oplossing mogelijk: herfinancier je lening. Praat er tijdig over met een kredietbemiddelaar.

Lees meer 0

Teveel krediet en schulden ? Schrik om jouw huis te verliezen ?

Je bent verschillende kleinere leningen aangegaan om bepaalde kosten te kunnen betalen. Maar het wordt stilaan onmogelijk om die kredieten te blijven aflossen. Je hebt dan ook schrik om je huis te verliezen en terug te moeten gaan huren. De situatie lijkt stilaan hopeloos. En toch … is er een oplossing mogelijk. Wacht dus nog even om je huis te verkopen en informeer  je over de mogelijkheden voor een hergroepering van je kredieten.

Lees meer 0

Je kredieten herschikken op latere leeftijd

Ook op wat oudere leeftijd kan je met onverwachte kosten geconfronteerd worden. Moet je daarvoor een krediet aangaan, en heb je al één of meer leningen lopen, dan is een herschikking van alle lopende financieringen in combinatie met jouw hypotheeklening mogelijk een interessante optie. Maar hoe begin je daaraan?

Lees meer 0

Wat is een JKP voor jouw woonkrediet?

Kredietgevers dienen bij hypotheken steeds het JKP of jaarlijks kosten percentage  te vermelden. Dit was eerder al het geval voor consumentenkredieten. Maar wat is de bedoeling van zo’n JKP? En wat houdt het precies in?

Lees meer 0

Casper chatbot