Bij herfinanciering woonkrediet ook andere leningen herbekijken?

De rentevoeten staan erg laag. Het is dus het ideale moment om een herfinanciering te overwegen. Maar wat als je naast je hypotheeklening nog andere kredieten lopen hebt? Kan je die ook herbekijken samen met de herfinanciering? Of blijf je met verschillende leningen zitten?

 

Op zich niks ergs

Dat je naast een woonkrediet ook nog andere kredieten lopen hebt, is op zich helemaal niet erg. Honderdduizenden Belgen hebben dit ook zo gedaan. Dat neemt niet weg dat het eenvoudiger en duidelijker zou zijn als al je kredieten via één maandlast terugbetaald kunnen worden. De vraag is of dat mogelijk is.

 

Dat kan zeker

Een aantal kredietverstrekkers op de Belgische markt geeft je inderdaad de mogelijkheid om ook je andere leningen te herzien als je je woonkrediet herfinanciert. Een onafhankelijke kredietbemiddelaar zoals Auxifina werkt met gespecialiseerde kredietverstrekkers samen en kan dit voor jou bekijken.

 

Alles in één, lagere maandlast

Zo kunnen we ervoor zorgen dat al je kredieten in één dezelfde lening geherfinancierd worden. Dat levert je enkele geweldige voordelen op:

  • Je betaalt nog maar 1 maandlast.
  • Jouw nieuwe maandlast ligt lager dan de som van je vroegere maandaflossingen samen.
  • Je hebt een duidelijk zicht op je maandelijks budget.
  • Je spreidt jouw kredietlast over een langere duurtijd.

We gaan hierbij uiteraard niet over één nacht ijs. Het spreekt voor zich dat we eerst uitrekenen hoeveel je kan lenen en we jouw nieuwe woonlening aanpassen aan jouw huidige en toekomstige behoeften. Zo ben je er zeker van dat je een kredietoplossing krijgt die bij jou verwachtingen en je terugbetalingscapaciteit past.

 

Wacht niet langer. Maak een afspraak!

Maak meteen een afspraak met jouw Hypotheek-kantoor. Onze specialisten overlopen jouw wensen en behoeften en stellen je een oplossing op maat voor. Zo ben je goedkoper af en weet je elke maand perfect waar je aan toe bent!Casper chatbot