aankoop 100% quotiteit

Statusbericht

Gelieve in te loggen of te registreren om het hele artikel te lezen.

Jong en vastgoed kopen: koop een appartement

Elke Belg droomt van een eigen huis. Dat geldt vaak ook voor jonge mensen. Alleen is het voor die laatsten niet altijd eenvoudig om zomaar een eigen woning te kunnen aankopen. Banken vragen immers al heel wat eigen middelen vooraleer je een lening kan krijgen. Bovendien hoor je van veel eigenaars van een nieuwbouw dat ze later nog eens een huis zullen kopen, “maar dan beter”. Ze hebben ervaring opgedaan en bepaalde lessen getrokken. Daarom pak je het beter anders aan.

Lees meer 0

Hoeveel wil je afbetalen voor jouw woonlening?

Ben je op zoek naar een hypothecaire lening? Dan doe je er goed aan om voorstellen van verschillende kredietgevers met elkaar te vergelijken. Een onafhankelijk kredietbemiddelaar doet dit trouwens voor jou. Ga niet zomaar in op het eerste voorstel, maar stel jezelf vooraf de vraag hoeveel en hoe lang je wil afbetalen.

Lees meer 0

Woonkrediet geweigerd wegens geen of onvoldoende spaargeld?

Wil je een huis kopen en heb je daarvoor een  hypothecaire lening nodig, dan verwacht de kredietgever dat je een deel van de aankoop betaalt met je spaargeld. Heb je geen spaargeld of onvoldoende in de ogen van de kredietgever, dan kan die je kredietaanvraag weigeren.  Wat zijn je opties in dat geval?

Lees meer 0