Rentevoet

1/1/1
1,36%
5/5/5
1,39%
10/5/5
1,38%
15/5/5
1,48%
20 jaar
1,35%

Ben je op zoek naar een overbruggingskrediet? Dan is het belangrijk om de verschillende voorstellen voor overbruggingskredieten te vergelijken. Alleen is dat voor niet-specialisten geen eenvoudige opgave. Om het jou wat makkelijker te maken, geven we je graag mee waarop je bij een overbruggingskrediet best moet letten.

 

Waarop letten bij overbruggingskrediet: hoeveel aflossingen betaal je?

Als je een overbruggingskrediet onderschrijft, komt er natuurlijk een nieuw hypothecair krediet bij. Heb je daarnaast al één of meerdere hypothecaire of andere kredieten, denk dan vooraf goed na over wat haalbaar is en wat niet. Je terugbetalingscapaciteit is niet eindeloos en bovendien moet je nog normaal kunnen leven als de maandlast voor je kredieten betaald is. Jouw leefcomfort is dus één van de zaken waarop je moet letten bij een overbruggingskrediet.

Sta dus grondig stil bij de volgende vragen:

  • Hoeveel moet je extra lenen?
  • Hoe lang zal je verschillende kredieten tegelijkertijd afbetalen?
  • Is dit haalbaar met jouw verwachte inkomsten?

 

Waarop letten bij overbruggingskrediet: soepele voorwaarden

Daarnaast is het belangrijk om de specifieke voorwaarden van het overbruggingskrediet grondig te bekijken. 

Je ziet dat er heel wat zaken zijn waarop je moet letten bij het aangaan van een soepel overbruggingskrediet. Doe daarom een beroep op een specialist.

Specialist in overbruggingskredieten

Je merkt het. Overbruggingskredieten vergelijken is niet eenvoudig. Laat je helpen door een specialist. Die zoekt voor jou de beste oplossing op de markt. Niet noodzakelijk het goedkoopste overbruggingskrediet, maar wel dat met de beste combinatie tarief-soepele voorwaarden. Want een soepel overbruggingskrediet bezorgt je rust en vermijdt dat je gaat stressen als het allemaal wat trager verloopt.

Credishop is zo’n specialist in soepel overbruggingskrediet. Je vindt hier een Credishop-kantoor in je buurt. Maak vandaag nog een afspraak.