Rentevoet

1/1/1
1,36%
5/5/5
1,39%
10/5/5
1,38%
15/5/5
1,48%
20 jaar
1,35%
Als je een huis wil kopen, dan wil je natuurlijk ook weten hoeveel je kunt lenen. Maar makkelijk te berekenen is dit niet altijd. Wij helpen je.
 

Doel van je hypothecaire lening

Je berekening hangt in eerste instantie af van het precieze doel waarvoor je een hypothecaire lening wenst: 
 

Kosten van je hypothecaire lening

Afhankelijk van het doel moet je rekening houden met verschillende kosten. Maak een afspraak met onze specialist in hypothecaire leningen om een concreet overzicht te krijgen van jouw kosten. Hij zal vervolgens ook samen met jou berekenen hoeveel je in totaal nodig hebt.
 

Voorwaarden verschillen tussen kredietverstrekkers

Op dat moment ken je wel de totale kostprijs, maar weet je nog niet welk bedrag je kunt lenen. Ook deze inschatting maken onze specialisten voor jou. Zij werken met meerdere kredietverstrekkers samen en kunnen in functie van jouw situatie de juiste berekeningen maken. Uiteraard is het bedrag dat je maximaal kunt lenen geen nattevingerwerk. Jouw maximumbedrag hangt onder andere af van de kredietformule die je kiest, de bijhorende rentevoeten, de looptijd, de renteformule, de quotiteit (de verhouding tussen het ontleende bedrag en de aankoopprijs van je woning) ...
 
Hou er ook rekening mee dat elke bank of kredietverstrekker zijn eigen acceptatievoorwaarden hanteert. Op dit vlak kunnen onze specialisten zeker het verschil voor jou maken. Omdat we met verschillende kredietpartners samenwerken, gaan wij op zoek naar het krediet en de voorwaarden die het best bij jou passen.
 

Hypothecaire lening: laat onze specialisten je helpen

Maak meteen een afspraak met onze specialisten in jouw buurt. Er is zeker een Hypotheek-kantoor in jouw regio.