Overbruggingskrediet: Extra geld lenen bij verkoop van uw woning

5 tips om je huis een meerwaarde te geven

Wil je je huis verbouwen en het zo een financiële meerwaarde geven? Lees dan zeker onze 5 tips die hun waarde al meer dan bewezen hebben. Informeer ook zeker naar de interessante voorwaarden voor een lening van jouw verbouwing.

Lees meer 0

Jouw buur: vriend of vijand tijdens je verbouwing?

Een serieuze verbouwing vraagt veel van jezelf. Op tijd nadenken over de mogelijkheden van financiering: renovatielening of hypothecair krediet? Maar een verbouwing vraagt ook veel van de mensen rondom je. Soms hebben ook je buren heel wat geduld en inlevingsvermogen nodig. Met deze onmisbare tips zorg je ervoor dat je buren je vrienden zijn tijdens je verbouwingswerken, en niet je vijanden.

Lees meer 0

Hoe financier je jouw verbouwing op een efficiënte manier?

Je plant  verbouwings- of renovatiewerken aan jouw huis en zoekt een financiering. Je hebt wel al een hypothecaire lening lopen voor de aankoop van het huis. De beste oplossing bestaat er dan in om je huidige hypothecaire lening te herfinancieren en het verbouwingsbudget er mee in op te nemen. Hoe doe je dit concreet?

Lees meer 0

Financier je een verbouwing best via een renovatielening?

Je kan een verbouwing of renovatie op verschillende manieren financieren. Eén daarvan is de renovatielening. Wanneer kies je voor een renovatielening? En is een renovatielening wel de beste keuze? Wij vergelijken de procedure, kosten, looptijd, rentevoet, fiscaliteit en de bijkomende verplichtingen. Je krijgt de ultieme voor- en nadelen netjes op een rijtje. Zo kan je de juiste beslissing nemen.

Lees meer 0