Rentevoet

20 jaar
4,15%
25 jaar
4,20%
30 jaar
4,35%

Jouw woning beter verkopen dankzij kartonnen meubels

Je koopt een nieuwe woning en je wil jouw huidige woning verkopen.  Je hebt een gewoon hypothecair krediet afgesloten voor de aankoop van je nieuwe huis. Maar omdat je oude huis nog niet verkocht is, heb je ook een overbruggingskrediet genomen. Het komt er nu dus op neer om je oude woning zo snel mogelijk te verkopen. Dit kan je doen door kartonnen meubels te huren.  Raar? Nee, hoor. Kartonnen meubels zijn een nieuwe trend die ervoor zorgen dat je jouw woning beter gaat verkopen. Hieronder lees je er alles over.

 

Een leeg huis geeft een trieste indruk

Je verkoopt jouw woning. Er staan geen meubels meer in. Alles is leeg. Dan pas merk je hoe ‘hard’ je vroegere huis geleden heeft onder jouw aanwezigheid: strepen op de vloer, barstjes in de muur, een stopcontact dat wat los zit ... Foutjes, gebreken en slijtage worden goed zichtbaar. Jouw leeg huis geeft een trieste indruk.

Ook een potentiële koper ziet dit en zal hierop focussen om te onderhandelen over de verkoopprijs. En die verkoopprijs wil jij natuurlijk zo hoog mogelijk houden, want je hebt nog een overbruggingskrediet dat je moet terugbetalen.

Kartonnen meubels huren is een goede oplossing. Want je krijgt nooit een tweede kans om de eerste indruk te maken.

 

Kartonnen meubels laten de mogelijkheden van jouw huis zien

Een lege ruimte is niet alleen triest. Het is ook moeilijk om de echte mogelijkheden van de kamer te laten zien als ze leeg is. Met kartonnen meubels maak je de ruimte terug leefbaar. Je creëert een huiselijke sfeer met de nodige ambiance. Hier en daar wat decoratie en accessoires. Ten slotte is verkopen ook een stukje verleiden. En dat is wat jij nu wilt. Jouw woning beter verkopen. Sneller verkopen of verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs.

 

Kartonnen meubels sluiten aan bij moderne stijl

Je zou denken dat kartonnen meubels eruit zien als … kartonnen meubels. Niets is minder waar. Integendeel. Met de huidige technologieën zijn de meeste fabrikanten in staat om de meest moderne prints op het karton te drukken. Zo lijkt die kartonnen doos plots helemaal op een strakke houten kast.

Kartonnen meubels hebben door hun vorm meestal een strak design. Hierdoor sluiten ze perfect aan bij een moderne woonstijl. Er zijn zelfs fabrikanten die speciale hoezen hebben gemaakt die je over de kartonnen doos kunt trekken waardoor je zogezegd een echte zetel krijgt. Vergeet niet om overal een bordje te plaatsen ‘niet op zitten aub’.

 

Kartonnen meubels zet je zelf in elkaar

Kartonnen meubels in elkaar zetten is heel eenvoudig. De meubels worden compact geleverd en zijn snel in elkaar geknutseld. Binnen enkele uurtjes is jouw vroegere woning een nieuw woonparadijs geworden. Dit geeft je de kans om je huis beter te verkopen, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de terugbetaling van het overbruggingskrediet.

 

Waar kan je kartonnen meubels kopen?

Kartonnen meubels vind je op verschillende websites. En ze zijn niet eens zo duur! Je mag uitgaan van een prijs vanaf 200 euro voor een pakket om je woonkamer in te richten. Maar je kan ook een kartonnen keuken, eetkamer of slaapkamer kopen.

Staat je huis leeg? Dan is die kleine investering zijn geld echt wel waard. De aankoopprijs recupereer je direct met de verkoop van jouw woning. En het is nu eenmaal belangrijk om je huis binnen een korte termijn tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Je overbruggingskrediet moet immers vrij snel terugbetaald worden …
 
Gevonden websites:
www.kartonnenmeubelen.be
www.cubiqz.nl
www.styleathome.be