Rentevoet

1/1/1
1,36%
5/5/5
1,39%
10/5/5
1,38%
15/5/5
1,48%
20 jaar
1,35%

Problemen met je hypotheek? Praat met een kredietmakelaar

Heb je financiële problemen? Heb je achterstand op jouw hypothecaire lening? Kan je jouw woonkrediet niet langer regelmatig terugbetalen? Heb je de hoop op een oplossing verloren? Wacht dan niet langer en maak meteen een afspraak met een onafhankelijk bemiddelaar in hypothecaire kredieten. Het is een cruciale stap om toch een oplossing te vinden.

 

Financiële problemen zijn geen taboe

Niemand loopt graag te koop met financiële problemen. Over geld hangt in ons land nog steeds een taboe. Alsof jij de enige bent in België die het financieel moeilijk heeft …

Je hoeft je dan ook helemaal niet te schamen als je het moeilijk hebt om je hypothecaire lening terug te betalen. Belangrijk is dat je weet dat er wel degelijk oplossingen bestaan en dat je de moed niet mag verliezen. Je doet er goed aan om met anderen te praten over je financiële problemen. Het lucht niet alleen op, maar zo kom je ook dichter bij een oplossing. Maar het vergt natuurlijk wel de nodige moed om ermee naar buiten te komen.

Ga te rade bij een bemiddelaar in hypotheekleningen

Je kan steeds terecht bij een onafhankelijk bemiddelaar in hypothecaire leningen. Dat is een specialist in woonkredieten en hij luistert naar je verhaal. Samen met jou rekent hij uit hoeveel je kan lenen en gaat hij op zoek naar een oplossing en een gepast woonkrediet of overbruggingskrediet. Hij werkt hiervoor samen met verschillende kredietgevers. Discretie hoort bij zijn job. Daar hoef je je zeker geen zorgen over te maken.

Credishop is zo’n onafhankelijk bemiddelaar. Je vindt hier een Credishop-kantoor in je buurt. Vul het invulformulier in of bel ons voor en vrijblijvende afspraak. Wij luisteren naar je verhaal en gaan samen met jou de situatie keren.